Сьогодні Кузьма відзначав би 51-й День народження. Три пісні Скрябіна про дружбу

5744 1
Серед них знакова у творчості гурту «Скрябін» композиція «Старі фотографії».
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Сьогодні, 17 серпня, лідеру гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку, який загинув у ДТП в лютому 2015 року, виповнився б 51 рік. Tvoemisto.tv підготувало підбірку, у якій згадує три пісні «Скрябіна» про дружбу.  

Композиція «Старі фотографії» – знакова у творчості гурту «Скрябін». Сам Андрій Кузьменко називав її найкращою у своєму репертуарі.

 

У 2012 році вийшов альобом під назвою «Радіо любов», до якого увійшли 10 композицій. А також випустили обмежене спеціальне видання альбому, у якому було 7 бонус-треків, серед них «Місця щасливих людей». «В житті не важливий сигнал GPS, якщо не один ти рюкзак свій несеш», - писав Кузьма. 

«Лист до друга» ввійшов до альбому «Добряк» (2013 року). Андрій Кузьменко пояснював, що кожна людина має свого «друга Саню», якому час від часу хочеться писати листи та згадувати дитинство. 

Додамо, що сьогодні, 17 серпня, о 20:00, у Ботанічному саду імені Івана Франка відбудеться концерт «Шампанські очі», присвячений Дню народження Кузьми Скрябіна.

Під час концерту прозвучать найвідоміші його пісні у виконанні естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка. А родзинкою стане виступ італійського співака та композитора Альфонсо Олівера, який виконає пісню «Мам».

Кошти від продажу скерують у Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.

 

 

 


Читайте також:
17 Серпня, 2019 20:39
1 Вічна пам'ять АНДРІЮ.Багато хороших співаків,пісень укрвїнських, але так бракує ЙОГО.... І включаєш запис, і смієшся, і задумуєшся, і сльозу скупу втираєш.. Хороша ЛЮДИНА. Подяка батькам...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!