Сьогодні Львів боротиметься за право проведення Євробачення-2017

8239 0
Сьогодні, 20 липня, з 18:00 до 21:00 год. на НТКУ відбуватиметься другий етап відбору міст на право проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: www.nrcu.gov.ua

фото: www.nrcu.gov.ua

Відбір міста, якому нададуть право проводити пісенний конкурс передбачає 5 стадій відбору. Львів станом на сьогодні пройшов першу з них, тобто подав заявку.

Цього тижня відбудуться події, що пов’язані з другою стадією.

Сьогодні, з 18:30 до 21:00 год. на НТКУ відбуватиметься прямий ефір, який називається «Битва міст», де покажуть публічні презентації заявок міст. І вже, власне, в четвер буде представлення самих заявок на засіданні Кабінету міністрів на оргкомітеті.

Презентація кожного міста в прямому ефірі складатиме близько 15 хвилин, вона ділиться на 3 блоки. Перший блок – це презентація самого документу, історія про Львів з коротким відео. Опісля буде включення на один з дахів міста.

«Ми не здивуємо великою кількістю людей, ми хочемо здивувати класною атмосферою, яка буде зі Львова під час включення», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Зазначимо, Львів пропонує два об’єкти для проведення Євробачення 2017: «Арену Львів» та арену на Кульпарківській, 226 Г. Останній об’єкт збудовано усього на 25%.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!