Сьогодні Львів попрощається із бійцем, який загинув у зоні АТО

2202 0
Сьогодні, 29 серпня Львів прощатиметься з Олексієм Ващуком – бійцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, який загинув у зоні АТО ще у 2014 році.

Прощання з львів'янином відбудеться 29 серпня о 10:00 годині у храмі Святих Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Про це повідомляють у прес-службі міськради. Об 11:30 похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище за маршрутом: вул. Театральна, 11 – пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – вул. Пекарська (Личаківський Цвинтар).

Додамо, Олексій Ващук народився 22 травня 1980 року. Він був військовослужбовцем 80-ї десантно-штурмової бригади, яка вирушила на допомогу бійцям «Айдару».

«Айдарівці» потрапила в ворожу засідку, прямуючи з району Металіста в район Щастя 5 вересня 2014 року. Біля селища Цвітні Піски колону з обох боків обстріляли зі стрілецької зброї, РПГ, БМП, танка.

Тіла полеглих бійців українська сторона змогла забрати з поля бою 8 вересня 2014 року. Після проведення експертизи ДНК було підтверджено, що один з загиблих – Олексій Ващук.

В Героя залишились мати, батько, сестра та племінниця.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!