Сьогодні Львівщину відвідує Президент: програму у Львові скасовано

4197 0
Сьогодні, 20 квітня, Президент України Петро Порошенко відвідує Львівщину, де відкривають українсько-американські командно-штабні навчання «Фіарлес Гардіан – 2015».
фото: www.day.kiev.ua

фото: www.day.kiev.ua

Сьогодні в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у селі Старичі Яворівського району Львівської області, відбудеться церемонія відкриття українсько-американського командно-штабного навчання «Фіарлес Гардіан – 2015», із залученням американських військ.  

Раніше планувалося, що Президент разом із міністром МВС Арсеном Аваковим презентуватиме проект реформи патрульно-постової служби МВС України, яка мала проходити у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Однак, як повідомили Tvoemisto.tv в ЛОДА, львівську програму Президента скасовано.

Опублікувала Юлія Сабадишина


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!