Сьогодні Львів вшановує пам’ять про жертв Скнилівської трагедії. Розклад

4338 0
15 років тому внаслідок падіння військового літака загинули 77 осіб.
Фото: ukrtime.com

Фото: ukrtime.com

У Львові відбудуться поминальні заходи до річниці Скнилівської трагедії. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, у каплиці біля військового летовища і на місці катастрофи проведуть богослужіння за участю різних конфесій.

О 10.00 год. у каплиці Всіх святих українського народу і пам’яті жертв Скнилівської трагедії (вул. Авіаційна, 1 відбудеться Божественна Літургія.

Опісля, з 11.00 до 12.00 год., триватиме парастас у капличці, за участю отців різних конфесій.

Читайте також: Сьогодні львів’яни пригадують Скнилівську трагедію. Три спогади очевидців

На 12.15 год. запланований перехід до «Сегменту пам’яті» жертв Скнилівської трагедії, та, орієнтовно о 12.45 год., біля пам’ятного знаку на місці трагедії відслужать літію.

З огляду на масові заходи сьогодні на тролейбусному маршруті №7 курсуватимуть два тролейбуси.

Нагадаємо , цього року Львівська міська рада надасть одноразову матеріальну допомогу 43 членам сімей загиблих в авіакатастрофі у розмірі 2 тис. грн. кожному. Загальна сума виплат – 86 тис. грн. 

Скнилівська трагедія – авіакатастрофа, яка сталась під час святкування 60-ї річниці 14-го авіаційного корпусу ВПС України на летовищі «Скнилів» у Львові 27 липня 2002 року. Внаслідок падіння винищувача Су-27УБ на натовп глядачів, загинули 77 осіб (серед них – 28 дітей) і постраждали майже 250 людей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!