Сьогодні Львів «зануриться» у море. Де подивитися?

3213 0
Сьогодні, 26 лютого, у Львові на вулиці Сербській облаштують унікальну інсталяцію до Дня кримського спротиву російській окупації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє менеджер із комунікації Центру міської історії та журналіст Володимир Бєглов.
фото: facebook.com/volodymyrbeglov

фото: facebook.com/volodymyrbeglov

«Крим – це Україна! У нас забрали море спільного!» Із таким гаслом кримці і львів'яни сьогодні, 26 лютого, до Дня кримського спротиву російській окупації, влаштовують дуже круту інсталяцію. Протягом трьох годин на стіни львівських кам'яниць проектуватимуть відео кримських хвиль, а з динаміків лунатиме шум моря», – йдеться у дописі Володимира Бєглова у Facebook.

Активісти кажуть, що акція не є політичною, ні релігійною. Це лише спосіб нагадати про «кримське питання», яке часто лишається на марґінесі уваги політиків, медіа, звичайних громадян. Вони представляють акцію, як спосіб показати, що львів'яни сумують за Кримом не менше за переселенців.

Коли: 26 лютого о 21:00

Де: на вул. Сербській, 1 (південна сторона площі Ринок).

Нагадаємо, 26 лютого в Україні відзначають День кримськотатарського спротиву російській окупації. Верховна Рада на початку лютого прийняла постанову про відзначення цієї пам'ятної дати на державному рівні. Тож у Львові відбудеться низка заходів, присвячених другій річниці окупації півострову Крим.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!