Сьогодні Львівщина отримає понад 16 тисяч доз вакцини Coronavac. Кого нею вакцинуватимуть

1624 0
Загалом у Львівській області щеплення проти Covid-19 вже отримали майже 74 тисячі осіб.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Cьогодні, 25 травня, на Львівщину планують доставити чергову партію вакцини Coronavac у кількості 16 080 доз. Про це повідомляє пресслуджба Львівської ОДА.

Читайте також: Для вчителів можуть ввести обов’язкову вакцинацію від коронавірусу

За словами регіонального координатора з вакцинації від коронавірусної інфекції на Львівщині Олега Когута, вакцину використають для щеплення працівників санітарно-курортних закладів, прокуратури, спецзв’язку та сфери паливно-енергетичного комплексу (великі енергомережі, шахти).

Також на Львівщину має надійти чергова партія вакцини Pfizer, яку використають для вакцинації працівників закладів освіти всіх рівнів акредитації.

Читайте також: В Україні планують запровадити паспорт вакцинації

Загалом у Львівській області вже провакцинували майже 74 тисячі осіб і область є серед лідерів за темпами вакцинації в Україні. Зокрема, по Львівській області вакциною Covieshield провакцинували 38 403 людей, Astra Zeneca – 24 070, Coronavac – 7686, а Pfizer – 3768 осіб. Дві дози отримали трохи менше 4 тис. людей.

Нагадаємо, з 13 квітня 2021 року в Україні розпочали щеплення проти Covid-19 вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech. Чергова партія вакцини CoronaVac у кількості 500 тисяч доз прибула в Україну 30 квітня і вже пройшли лабораторний контроль. Від учора, 24 травня, вакцину почали розвозити по областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!