Сьогодні львів'ян кличуть на День відкритих дверей у ботанічному саду

2678 1
Це остання можливість потрапити у ботсад Львівського університету імені Івана Франка цього сезону.
Фото: Ботсад ЛНУ імені Івана Франка

Фото: Ботсад ЛНУ імені Івана Франка

Сьогодні, 27 жовтня, у Львові відбудеться День відкритих дверей у ботанічному саду університету імені Івана Франка. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ботанічного саду.

«Друзі, цієї неділі прогноз погоди впевнено обіцяє продовження бабиного літа. Палітра кольорів зараз найбагатша, тож запрошуємо вас неспішно прогулятися стежками осіннього саду. Беріть найрідніших і гайда насолоджуватись сонцем», – ідеться в повідомленні.

Прогулятись садом можна із 14:00 до 18:00 у ботсаду на вул. Черемшини, 44. У ботсаду кажуть, що закривають сезон для відвідувачів і закликають не упустити можливість помилуватись природою.

Читайте також: Що має побачити кожен львів'янин. Ботанічний сад лісотехнічного університету

Довідка

Ботанічний сад університету імені Івана Франка заснували у 1852 році. Він є одним із найстаріших садів України та Східної Європи. Нині це навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа, що веде просвітницьку діяльність.


Читайте також:
27 Жовтня, 2019 19:33
666 ... якщо на клітці зі слоном прочитаєш "буйвол" -- не вір очам своїм ... це я щодо наданого фото і підписа під ним ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!