Сьогодні львів'янам покажуть «Політ золотої мушки» просто неба. Локація

2773 0
У парку «На Валах» покажуть фільм «Політ золотої мушки».
фото: live-films.in.ua

фото: live-films.in.ua

Сьогодні, 23-го серпня, з нагоди святкування Дня державного прапора України, у парку «На Валах» відбудеться показ української комедійно-драматичної стрічки «Політ золотої мушки». Про це Tvoemisto.tv поінформували організатори.

Перегляд фільму розпочнеться о 20:00 у сквері перед Львівською ОДА. Вхід вільний. Фільм транслюватимуть на великому надувному екрані. Організатори просять глядачів взяти з собою килимки або каремати, а також теплі речі. Детальніше за посиланням.

Читайте також: Як Львів святкує День прапора. Програма

Довідково. «Політ золотої мушки» – це наївна комедія про Західну Україну. Її героїня – дівчинка, яка розказує про те, як у їхньому селі через бика ледве не почалася Третя світова війна. Фільм знятий Іваном Кравчишиним за мотивами збірки оповідань Богдана Волошина «Бурачковицькі хроніки» і складається з трьох новел. В Україні в широкий прокат фільм вийшов у лютому минулого року.

Читайте також: У прокат вийшов фільм «Політ золотої мушки». 10 фактів про стрічку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!