Сьогодні львів'янам презентують проект реорганізації парку Знесіння

2040 1
Проект реорганізації простору ландшафтного парку винесений на громадські слухання.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Аналіз стану та пропозиції щодо змін до організації простору парку розробила ПП «Архново» на замовлення департаменту містобудування Львівської міської ради.

Проект передбачає зміни у зонуванні парку, оновлення та створення нових входів до парку, перегляд системи алей та доступу до території Знесіння.

Читайте також: Подружити сусідів. Фоторепортаж із першого Знесіння-фесту у Львові

Презентація проекту відбудеться сьогодні, 18 вересня о 18:00 у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1). Реєстрація учасників слухання проводиться на підставі документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина, посвідчення водія або іншого документа, що посвідчує чи ідентифікує особу).

Громадські слухання триватимуть до 9 жовтня. До цього часу можна подавати зауваження та пропозиції до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР через ЦНАП (пл. Ринок, 1). Телефон для запитань і уточнень (032) 297 57 63.

 


Читайте також:
18 Вересня, 2017 18:37
Yurko Щось тут пахне забудовником...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!