Сьогодні львів’яни їхали на роботу велосипедом. Фото

2330 0
Сьогодні львів’яни добиралися на роботу велосипедом. Перед початком насиченого дня для всіх прихильників екологічного транспорту на площі Ринок чекав «велосніданок».
Фото: facebook.com, produced.in.ua, tcb.vn.ua, velotransport.info

Фото: facebook.com, produced.in.ua, tcb.vn.ua, velotransport.info

Організатори Європейського тижня мобільності вирішили залучити як тих людей, котрі постійно їздять на роботу на велосипедах, так і тих, хто вперше вирішив використати такий вид транспорту для доїзду до роботи.

Читайте також: Як проходитиме Тиждень мобільності у Львові цьогоріч. Програма

«День велосипедом на роботу» відбувся у вигляді флеш-мобу: їдемо невеликими та великими групами з різних районів міста, зустрічаємося для «велосніданку» о 8:00 ранку на площі Ринок (біля Нептуна). Тут львів’ян частували кавою, чаєм, печивом та фруктами.

Читайте також: Літній День «Велосипедом на роботу» у Львові. Як це було?

Нагадаємо, «День велосипедом на роботу» – захід, що популяризує використання велосипеда як повноцінного альтернативного виду транспорту, що сприяє сталому розвитку міст і підходить для щоденного пересування, та звертає увагу на необхідність створення умов на робочих місцях для тих, хто обирає цей різновид міського транспорту.

Опублікувала Юлія Сабадишина,
фото зі сторінки День "Велосипедом на роботу"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!