Сьогодні Львові обговорять, як перемогти популізм та зробити успішні реформи. Де подивитися

1538 0
Центр економічної стратегії та Реанімаційний Пакет Реформ організовують панельну дискусію.
Фото: msecnd.net

Фото: msecnd.net

Сьогодні у Львові проведуть панельну дискусію, де обговорять земельну, пенсійну реформи, а також реформи освіти, системи охорони здоров'я та приватизації.

Організатори – Центр економічної стратегії та Реанімаційний пакет реформ. Захід проведуть для сприяння реалізації реформ в Україні.

У рамках панельної дискусії учасники події обговорять:

  • регіональні особливості та досвід учасників з реалізації реформ в регіоні. Що заважає трансформації України?
  • роль ЗМІ та громадських активістів у розвитку суспільства. Важливість використання критичного мислення усіма громадянами України.
  • протидія поширенню стереотипів: що кожний з нас може зробити? Як використовувати принципи критичного мислення у повсякденному житті?

Також під час обговорення відбудеться презентація проекту ініційованого ЦЕС за підтримки Посольства Чеської Республіки в Україні «Критичне мислення проти популізму».

Взяти участь в обговоренні можуть громадські активісти, представники ЗМІ та органи місцевої влади, акредитувавшись за посиланням.

Коли: 25 жовтня 2017 року

Де: Готель «Асторія», вул. Городоцька, 15, м. Львів 

Пряму трансляцію можна буде дивитись он-лайн на сайті Твого міста: http://tvoemisto.tv/on-line/ , а також на нашій Facebook-сторінці. Трансляція розпочнеться орієнтовно о 16:00.

Програма

(час закінчення може змінюватись)

час

подія

Спікер

15:30-16:00

Реєстрація. Кава

 

16:00-16:30

Вступ . Важливість критичного мислення в часи наступу популізму.

Презентація результатів дослідження

Дмитро Яблоновський, ЦЕС

16:30-17:45

Панельна дискусія.

1. Роль ЗМІ та громадських активістів у розвитку суспільства. Важливість використання критичного мислення усіма громадянами України
2 Механіка протидії поширенню стереотипів.  Що кожний з нас може зробити? Як використовувати принципи критичне мислення у повсякденному житті?

3. Обговорення регіональних особливостей та досвіду учасників

Запитання із залу

 - Представник Офісу реформ КМУ
Мирослав Сімка, голова правління ГО «Центру громадського моніторингу та досліджень»
Тарас Яценко (Твоє місто, Голова правління і керівник медіа-хабу)

- Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова

17:45-18:00

Заключне слово. Кава

Дмитро Яблоновський, ЦЕС. networking

 

Центр економічної стратегії (ЦЕС) – незалежний центр досліджень державної політики, який було засновано в травні 2015 року. Завдання ЦЕС – підтримка реформ в Україні з метою досягнення стійкого економічного зростання країни. Центр робить внесок у розробку стратегії економічного зростання України, здійснює незалежний аналіз найбільш важливих аспектів державної політики, а також розбудовує громадську підтримку реформ. Засновниками ЦЕС є генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала, колишній віце-прем’єр-міністр та міністр фінансів Словацької Республіки Іван Міклош та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!