Політична реклама

Сьогодні Львовом їздитиме раритетний поїзд

1805 0
Сьогодні, 26 вересня, з 10:00 до 13:00 год відбудеться демонстраційна поїзда залізничною колією у складі паровоза Л-3535 та двох пасажирських вагонів за маршрутом: Головний залізничний вокзал - станція Підзамче - парк «Знесіння» - станція Личаків - парк «Знесіння» - станція Підзамче.

Акція проходитиме в рамках міжнародного робочого семінару «Можливості впровадження концепції «Живого музею технічної спадщини» на малозавантажених  залізничних вітках на прикладі залізничної колії «Підзамче – парк «Знесіння» - Личаків», інформує прес-служба Львівської міськради. 

Для охочих передбачаються робочі зустрічі поціновувачів технічної спадщини та прихильників залізничного транспорту з можливістю виступів на тему збереження і туристичного використання давніх залізниць, а також подання матеріалів для публікації, включно з враженнями від поїздки.

Відправлення поїзду – зі ст. Львів-Головний о 10:00 год. (Місце збору  -  біля центрального входу на головний вокзал о 9:30 год.)

Завершення прогулянки – на ст. Підзамче (Львів) о 13:00 год.

Контакти: Ярослав Городчук, тел.: (066)093-23-41, е-мail: [email protected], Олександр Завадович, тел.: (097)333-52-22, е-мail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!