Сьогодні Львову освідчуватимуться у коханні

2388 0
Сьогодні, 11 липня, з 16:00 до 18:00 на площі Ринок під час квесту гості міста та львів’яни освідчуватимуться у коханні Місту Лева. Освідчення Львову стане одним із основних завдань для учасників квесту від Всеукраїнського молодіжного з’їзду «Вітер На-Дії».
Фото: mur-myrka.livejournal.com

Фото: mur-myrka.livejournal.com

«Щодо інших умов квесту, то ми залишаємо їх у таємниці, аби зберегти інтригу та чесну гру», – розповідає організатор квесту Мар’ян Боднар. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Взяти участь у грі можуть не лише учасники з’їзду, але й усі охочі. Потрібно тільки зареєструватись за номером телефону 098 44-11-677.

Нагадаємо, вчора, 10 липня, розпочався Всеукраїнський молодіжний з’їзд «Вітер На-Дії», який триватиме до 13 липня. У суботу, 12 липня, всі акції відбуватимуться на території Українського католицького університету та Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ (вул. Хуторівка, 35а). Це і наметове містечко, і сцена, й ігровий простір, і понад 60 різних майстерень, театральна локація та Відкритий університет.

Вартість участі: субота-неділя – 12-13 липня – 80 грн; повна програма – 10-13 липня – 100 грн.

Більше інформації на сайті за посиланням: http://dyvensvit.org/festival/pro-festyval/, або за адресою: м. Львів, вул. Руська, 10.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!