Сьогодні мешканці перекриють дорогу на Трускавець: деталі

2997 0
Мешканці повідомили про перекриття дороги на Трускавець поблизу села Сілець в Кам'янко-Бузькому районі.
фото ілюстративне: YouTube

фото ілюстративне: YouTube

Сьогодні, 7-го листопада, орієнтовно о 15 годині мешканці проведуть акцію протесту та перекриють дорогу на Трускавець (на ділянці біля Сільця). Про це вони повідомили на порталі Дрогобиччина.

«Мешканці Стебника, Модрич і Трускавця проведуть акцію протесту. Її причина – відсутність дієвої реакції влади на провалля у шахтах Полімінералу. Таким чином люди хочуть привернути увагу влади. Рух транспорту буде зупинено! Спецтранспорт (швидкі, пожежні) пропускатимуть», – йдеться у повідомленні. Водіїв попереджають про неможливість проїзду і просять поставитись з розумінням.

Читайте також: Життя, смерть, шахта. Як ведеться гірникам Львівщини і Польщі

Як зазначила у коментарі для Tvoemisto.tv речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, офіційна інформація про перекриття у правоохоронні органи не надходила. Обставини з’ясовують та повідомлять згодом.

Читайте також: У Львові зіткнулися дві маршрутки: є постраждалі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!