Сьогодні містянам презентують "Громадське. Львів"

1585 0
Сьогодні, 29 травня, у приміщенні арт-кав'ярні «Квартира 35» відбудеться офіційна презентація інтернет-каналу «Громадське.Львів».
фото: facebook

фото: facebook

Під час зустрічі команда Громадського розкаже про свій розвиток і перспективи, познайомить гостей з принципами, форматами своєї роботи, а також представить існуючі і майбутні проекти.

У обговоренні стратегії і тематичного наповнення ефіру візьмуть участь засновники Громадського ТБ Роман Скрипін, Богдан Кутєпов та Сергій Грішин. «Ми запрошуємо громадськість активно долучатися до обговорення, оскільки ми працюємо не лише на Вас, а й з Вашою допомогою», – зазначають організатори.

Журналістка «Громадського.Львів» Катерина Недеснова розповіла Tvoemisto.tv: «Ми хочемо, аби всі наші теми і проекти приносили користь і результат. Ми не будемо лише інформувати, а плануємо залучати львів’ян до співпраці, спільного обговорення актуальних подій. Нині у нашому місті є дуже багато медій, однак лише кілька з них по-справжньому працюють на львів’ян і для львів’ян».

Місце проведення: арт-кав'ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, другий поверх).

Початок о 19.30.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!