Сьогодні минає 8 років, як загинув Кузьма. Хіти, які ми пам'ятаємо

27867 0
Tvoemisto.tv пропонує пригадати декілька пісень «Скрябіна», які досі не втрачають своєї актуальності.
Фото:  politeka.net

Фото: politeka.net

2 лютого 2022 року виповнюється вісім років з моменту, коли біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області в ДТП загинув український співак, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко (Кузьма). Він мав активну політичну позицію, яку часто висловлював в інтерв'ю, фінансово допомагав бійцям АТО, а також відвідував їх у лікарнях. 

Tvoemisto.tv пропонує пригадати декілька пісень «Скрябіна», які досі не втрачають своєї актуальності. Андрій Кузьменко був фронтменом гурту впродовж 25 років.

1. Годинник

2. Сука-війна

3. Нас кинули

4. Лист до президентів

5. Я злий

6. Історія

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року під час ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». Позашляховик, за кермом якого був Кузьма, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. Поховали співака на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова. 4 лютого Львів прощався зі Скрябіним всю ніч.

Минулого року президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв Андрію Кузьменку звання Героя України, а також у Львові в кінці 2021-го почали облаштовувати громадський простір «Місця щасливих людей» у пам’ять про Андрія Кузьменка. Цього року обіцяють завершити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!