Політична реклама

Сьогодні на 50 автівках у Львові з`явились наклейки "Мені плювати на всіх"

2194 3
Сьогодні, 22 березня, у Львові відбувся рейд facebook-спільноти "Дайте пройти". Активісти ініціативи пройшлись центральними вулицями Львова та клеїли наклейки з написом: "Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де схочу!" на ті машини, яку були припаркові не за правилами дорожнього руху та заважали проходу пішоходів.

Як повідомив ZAXID.NET учасник «Дайте пройти!» Левко Стек, під час «рейду» на 30 автівок на центральних вулицях Львова було наклеєно наліпки «Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де хочу!».

«Ми клеїли наліпки лише на ті авто, які повністю унеможливлювали рух пішоходів на тротуарах», - зазначив Л.Стек.

Він додав, що у п’яти випадках з’явилися водії і на прохання змінити місце паркування погодилися.

Л.Стек зазначив, що діяльність учасників ініціативи не обмежується лише розклеюванням таких наліпок. Останні – спосіб привернути увагу до проблеми. Ініціативна група вимагає від влади Львова: повернути евакуатори для очищення тротуарів від припаркованих автомобілів, які блокують прохід; штрафувати порушників; докласти більше зусиль для облаштування паркувальних місць.

Група «Дайте пройти!» самоорганізувалася у Facebook. Також діє її сайт.

Додамо, 22 березня міський голова Львова Андрій Садовий під час сесії Львівської міської ради заявив, що з наступного тижня у Львові запрацюють евакуатори. «З понеділка будемо евакуйовувати машини, які стоять у недозволеному місці.

Ми не будемо за це брати гроші. Евакуація здійснюватиметься, коли нема можливості прибирати, чи коли є перешкода руху транспорту», - зазначив Андрій Садовий.


 


Читайте також:
31 Березня, 2014 17:33
Роман Перед тим як клеїти наклейки, хай зро[***] парковки! Відремонтують асфальт. А вже після того коли водії будуть паркуватись в неположених місцях щось робити
22 Березня, 2012 19:13
Alex Кстати на последней фотке - это вроде ул.Валова там ходит гусь и соберает за парковку!
22 Березня, 2012 19:10
Alex Одни деби.. придумали а другие подхватили идею. А недалеко от того места где они клеят наклейки распродают город и процветает взяточничество. Вот там стоит проявлять инициативу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!