Сьогодні на Арені Львів матч «Шахтар»- «Волинь». Як доїхати?

2508 0
Сьогодні, 17 жовтня, о 19:00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Волинь» (Луцьк).
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

На час проведення матчу до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які їздитимуть з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до автовокзалу, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка. Оплата проїзду становить 3 гривні.

Уболівальників, які захочуть відвідати цей поєдинок, чекає сюрприз у вигляді безкоштовного квитка на наступний матч «Шахтаря», де команда зустрінеться з ФК «Говерла», який також пройде у Львові 25 жовтня о 17:00.

Як пояснили в адміністрації стадіону, при купівлі одного ви отримуєте другий квиток у подарунок.

Придбати квитки без попереднього бронювання на обидва матчі можна в касах:

Центральна каса

Адреса: вул. Дорошенка, 19 (у дворі вліво)

приміщення ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» (перший поверх)

перед входом в супермаркет «Ашан» напроти магазину «Терра Нова»

Адреса: Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30

та у касах стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!