Політична реклама

Сьогодні на "Арені Львів" зустрінуться молодіжні збірні України і Греції

1523 0
Сьогодні, 13 серпня на «Арені Львів» молодіжна збірна України в рамках підготовки до старту в кваліфікації до ЧЄ-2015 проведе контрольний поєдинок проти збірної Греції. Загалом, матчем зі збірною Греції молодіжна збірна України відкриває матчі чоловічих національних збірних на «Арені Львів».

Цей матч стане генеральною репетицією перед матчем молодіжних збірних Україна-Хорватія, що пройде на «Арені Львів» 9 вересня та матчем національних збірних Україна-Сан-Марино, що відбудеться 6 вересня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначив директор стадіону «Арена Львів» Роман Черхавий, матч між молодіжними командами України та Греції розпочнеться о 19:30 год. Вартість квитків – 20-40 грн. Придбати їх можна у мережі магазинів «Вухо.Ком». «На матчі молодіжки очікуємо від 5 до 10 тис. глядачів»,— зазначив Роман Черхавий.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, у день матчу громадський транспорт працюватиме у звичному режимі, однак, за потреби, маршрути, що курсують до «Кінг Кросу», будуть підсилені додатковими автобусами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!