Сьогодні у першій та другій половині дня на Львівщині відключатимуть світло

1924 0
Світла не буде з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

У четвер, 10 листопада, на Львівщині будуть погодинні відключення електроенергії. Світло для мешканців вимикатимуть у певні години в першій та другій половині дня. 

Джерело: «Львівобленерго»

Так, відповідно до розпоряджень НЕК «Укренерго», електропостачання у Львівській області обмежать з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00. 

Читайте також: Що робити без світла, газу та тепла. Перелік необхідних речей

Перевірити, чи є ваш населений пункт та вулиця без електроенергії, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»

Зазначимо, що від 31 жовтня поточного року в Україні та на Львівщині впровадили графіки погодинного відключення електроенергії. Такі відключення застосовуються з метою запобігання порушенням режиму роботи енергосистеми України у зв'язку з дефіцитом електричної потужності. 

Відтак, час та групи споживачів у погодинних відключеннях відрізняються від графіку аварійних вимкнень. На сайті «Львівобленерго» також можна перевірити, до якої групи належить конкретна адреса. Можуть бути випадки, коли один будинок належить до двох груп – це означає, що він підключений до різних ліній електропередачі. 

Про те, чому обмежують електроенергію, коли краще користуватися приладами і що робити вдень – читайте тут.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!