Сьогодні на Львівщині ФОПи погрожують перекрити всі міжнародні траси

2459 0
Серед головних вимог – не вводити реєстраторів розрахункових операцій для ФОПів, щоб зберегти мікробізнес в Україні.
Фото: Оля Шведа

Фото: Оля Шведа

Сьогодні, 9 листопада, об 11.00 підприємці Львівщини планують перекрити всі міжнародні траси, вимагаючи тим самим від влади зберегти спрощену систему оподаткування та не вводити реєстраторів розрахункових операцій для ФОПів, йдеться на сторінці #SaveФОП-Львів у Фейсбук.

Читайте також: В Україні почали працювати «касові апарати у смартфоні»

Як повідомляє керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис, підприємці, які не згодні з ініціативами щодо спрощеної системи оподаткування, планують перекрити такі дороги:

Київ-Львів, с. Малі Підліски

Львів-Ужгород, м. Самбір

Львів-Ужгород, м. Стрий

Кільцева розв’язка вул. Городоцька

Львів-Рава Руська, с. Сопошин

Львів-Краковець, м. Яворів

Читайте також: В Уряді планують створити п'яту групу ФОПів. Хто може ввійти

Нагадаємо, 22 вересня під стінами Львівської облдержадміністрації мікропідприємці вже мітингували проти скасування спрощеної системи оподаткування, вимагаючи підтримати законопроєкти 3853-1(2) та 3993. Вони перекривали рух по вулиці Винниченка та Городоцькій, біля ТЦ «Магнус». Ще раніше підприємці протестували під час робочого візиту президента Зеленського на Львівщину.

3 листопада під стінами Верховної Ради протестували дванадцять тисяч підприємців. Вони вимагали прийняття законопроєктів №№3853-1(2), 3993, які скасовують обов'язкові РРО для спрощенців та норму про так званий кешбек. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков пообіцяв протестувальникам 4 листопада прийняти закон, який відтермінував би на рік застосування РРО для ФОПів, але Верховна Рада так і не ухвалила обіцяного документа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!