Сьогодні на Львівщині лунатимуть сирени. Мешканців просять зберігати спокій

1534 0
Оповіщення – навчальне, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть.
ілюстративне фото: gorod.lv

ілюстративне фото: gorod.lv

, 16 вересня, з 14.50 до 14.55 фахівці перевірятимуть готовність автоматизованої системи централізованого оповіщення. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Оповіщення – навчальне, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Тож мешканців просять зберігати спокій.

Читайте також: Як виглядають сирени тривоги у Львові. Фото

Зокрема, звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірний канал цифрового телебачення в мережі Т2 та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Також, за інформацією пресслужби Львівської ОДА, із 14:50 до 14:55 повідомлення будуть транслювати через засоби обласного теле- та радіомовлення (телевізійний канал Львів UA: Суспільне мовлення в цифровій мережі, телевізійний канал Перший Західний, проводова радіомережа та ефірне ФМ радіо  «Львівське радіо» на частоті 103,3 МГц).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!