Сьогодні на Львівщині прощатимуться з ветераном АТО/ООС, який загинув у бою за Лисичанськ

3730 0
Воїн захищав Україну з 2014 року, служив у трьох бригадах.

Сьогодні, 19 червня на Дрогобиччині прощатимуться з загиблим на війні з російськими окупантами військовослужбовцем, ветераном АТО/ООС Русланом Грехом. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Захисник був уродженцем Дрогобича. Навчався у Школі №15, а згодом в ПТУ-15 за фахом фрезерувальник. Працював в ДЕПО Дрогобич. Проживав у селі Снятинка, звідки родом його дружина. Сім’я виховала сина і доньку, дочекалися онуків.

Читайте також: На війні поблизу Донецька загинув 27-річний син львівської іконописиці та священника Артемій Димид

Полеглий Руслан Грех був ветераном АТО/ООС, захищав Україну ще з 2014 року, служив у трьох бригадах. З початком повномасштабного вторгнення знову став на захист країни.

Загинув сержант під час виконання бойового завдання у районі Лисичанська на Луганщині 11 червня. А 1 червня Герою виповнилося 52 роки.

Дрогобиччани зустрінуть захисника о 11:00 год на Перехресті Героїв (перетин доріг Львів – Трускавець та Стрий – Дрогобич). Після цього домовину з тілом воїна повезуть до будинку на вул. Грушевського, 79/2.

Читайте також: У Львові попрощалися із трьома Героями, які загинули у боротьбі за Україну

Похорон військового відбудеться о 14:00 год у селі Снятинка.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!