Політична реклама

Сьогодні на Львівщині розпочався весняний призов до армії

2076 0
Сьогодні, 27 березня, розпочинається весняний призов громадян України 1988-1995 років народження на строкову військову службу в Збройні Сили України та інші військові формування.

Призовники, яким надійшла повістка військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані з’явитися в пункт і час, зазначені в повістці, - інформує ZIK.

У випадку, коли через будь-які обставини повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний термін з дня початку відповідного чергового призову.

Призовники, які змінили місце проживання, зобов’язані в семиденний термін прибути до районного чи міського військового комісаріату за новим місцем проживання для взяття на військовий облік.

Керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форм власності на вимогу військових комісаріатів забезпечують своєчасне прибуття громадян призовного віку до призовних дільниць.

У випадку неявки призовника без поважних на призовну комісію, він несе відповідальність, встановлену законом.

 Поважними причинами неприбуття призовників до призовних дільниць у відповідний термін, які підтверджені документами, є: перешкода стихійного характеру, хвороба призовника або інші обставини, які позбавили його можливості особисто прибути у зазначені пункт і строк; смерть його близького родича (батьків, дружини, дитини, рідних брата, сестри, діда, баби) або близького родича його дружини.

Як повідомляло Твоє місто, восени цього року відбудеться останній призов до війська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!