На Львівській Ратуші взяли шлюб три закохані пари. Фоторепортаж

11872 0
У Львові стартував проект «Шлюб за добу». Пілотне одруження відбулося сьогодні, 19 серпня. На оглядовому майданчику Львівської Ратуші розписали три пари. Свідоцтва про шлюб їм вручив Міністр юстиції Павло Петренко.
фото:  Facebook-сторінка Evgeny Kraws

фото: Facebook-сторінка Evgeny Kraws

У Львові запустили пілотний проект «Шлюб за добу». Для пар уже підготували три локації, де вони зможуть швидко одружитись: це Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького, стадіон «Арена-Львів» та Шевченківський гай. «Арена-Львів» здійснюватиме реєстрацію від суботи, 20 серпня, в інших місцях послуга запрацює наступного тижня.

Всі три пари – переможці конкурсу «Шлюб за добу», їхні історії кохання найбільше припали до вподоби інтернет-користувачам.

Читайте також: В Україні спростять процедуру розлучення

«Юстиція готова забезпечити впровадження даного сервісу 24 години на добу, якщо організатору підходить, є побажання людини, наприклад, опівночі одружитись в Шевченківському гаю – ми це можемо забезпечити, – каже начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський. – Нам достатньо однієї години з часу отримання всіх документів здійснити відповідну державну реєстрацію. Тобто, ця процедура займає, ми рахували, до однієї години часу. І в ідеалі ми хочемо вийти на такий рівень: прийшли молодята, подали документи, організатор спрацював з нами, одна година – і шлюб зареєстровано».

Читайте також: У біометричних паспортах не буде штампів про реєстрацію шлюбу та його розрив.

Вартість залежить від набору послуг. В середньому реєстрація та церемонія обійдуться молодятам у 2000-2500 грн. «Якщо будуть одружуватися учасники АТО, наші воїни Збройних сил України, то ця послуга буде безкоштовною. Тільки державне мито 85 копійок», – запевнив Міністр юстиції Павло Петренко.

Джерело: Facebook-сторінка Evgeny Kraws


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!