Сьогодні на ремонт закриють останню ділянку вулиці Богдана Хмельницького

1809 0
Розпочинають ремонтувати ділянку від вул. Олійної до заїзду на автовокзал «Північний».

У Львові на реконструкцію закривають частину вулиці Богдана Хмельницького. Від сьогодні, 8 березня, заборонять рух транспорту на ділянці від вул. Олійної до заїзду на автовокзал «Північний». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Для проїзду транспорту відкрили частину вулиці Пилипа Орлика

«У січні, коли ми відновили ремонтні роботи на вул. Б. Хмельницького, було перекрито лише частину від всієї ділянки. Тепер перекриваємо повністю весь відрізок – від вул. Олійної до заїзду на автовокзал «Північний», який передбачений ІІІ етапом реконструкції вул. Хмельницького. З 8 березня підрядник спочатку перекриє для проїзду ділянку від вул. Кукурудзяна до вул. Олійна, і поступово рухатиметься далі», – пояснив Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

Схема, за якою організували об’їзд перекритої ділянки.

Нагадаємо, вулицю Богдана Хмельницького закрили на ремонт у травні 2020 року. На початку жовтня для проїзду відкрили частину цієї вулиці, від Опришківської до Липинського.

Проєкт реконструкції вулиці виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». За проєктом на вулиці з’являться велосмуги та нове озеленення, а на ключових перехрестях, де авто найчастіше стоять у заторі, реорганізують рух. 

Проїжджу частину вулиці залишать асфальтованою. Вона матиме дві смуги руху по 3,5 м кожна. Третя епізодична смуга з’являтиметься перед перехрестями. Саму вісь вулиці змістять таким чином, аби тротуари з обох боків були приблизно однаковими. На широких тротуарах облаштують невеликі громадські простори з лавками, велостійками та парковим освітленням. Уздовж вулиці у міждеревному просторі облаштують кишені для паркування, які замостять бруківкою. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Роботи на вулиці виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 175,4 млн грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!