Сьогодні на рейсі Львів-Перемишль тестуватимуть електронний квиток

2335 0
Укрзалізниця запроваджує електронний квиток для пасажирських перевезень на поїзди у сполученні Україна-Польща.

Вже сьогодні розпочнеться тестування системи електронного квитка для поїзда №705/706 Київ-Львів-Перемишль. Після тестування ця послуга буде доступна пасажирам. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Укрзалізниці.

Як розповів заступник начальника департаменту пасажирських перевезень Олександр Красноштан, за дорученням директора з пасажирських перевезень і сервісу Ігоря Романківа в Укрзалізниці провели переговори з РКР Intercity. 

Читайте також: В Україну прийде ще один лоукстер

«Сьогодні розпочнеться тестування системи електронного квитка для поїзда ІНТЕРСІТІ+ №705/706 Київ-Львів-Перемишль, після чого цей сервіс буде доступний пасажирам. Дійшли домовленості про запровадження в найближчій перспективі електронного квитка на всі поїзди у сполученні Україна-Польща. Тож вже дуже скоро необхідність йти до каси по квиток залишиться лише згадкою», – розповів Олесандр Красноштан.

Нагадаємо, голова правління товариства Войцех Балчун повідомляв, що квитки на швидкісний поїзд №705/33013 Київ-Львів-Перемишль можна буде купити онлайн уже з середини червня.

«Ми інтенсивно опрацювали це з польською стороною. Питання було не тільки з нашого боку, треба було інтегрувати дві комп’ютерні системи та врахувати різницю в часі», – зазначив Войцех Балчун. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!