Сьогодні на сесії Львівської міськради мають прийняти бюджет на 2021 рік

1272 0
Тvoemisto.tv о 12.00 год. транслюватиме сесію на своїх ресурсах.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 29 грудня, відбудеться продовження пленарного засідання сесії Львівської міськради, яку двічі розпочинали минулого тижня.

Читайте також: Депутати таки прийняли регламент і проголосували питання про обслуговування коштів бюджету розвитку

Спочатку сесію розпочали о 12.00, але вона протривала лише кілька хвилин. Андрій Садовий заявив, що проблема полягає в тому, що депутатський корпус не встиг підготуватися до розгляду бюджету. Сесію перенесли на 15.00. Після тривалого обговорення та дискусій на засіданні сесії таки прийняли регламент Львівської міської ради 8-го скликання.

Продовжити сесію вирішили сьогодні. Зокрема, депутати планують розглянути загальний фонд бюджету Львівської ОТГ. Якщо бюджет не приймуть, громада та органи місцевого самоврядування житимуть за видатками минулого року, але тільки по захищених статтях – 1/12 плюс бюджет попереднього року.

Читайте також: Рада Львівської ОТГ затвердила голів та склад депутатських комісій. Перелік

Тvoemisto.tv транслюватиме сесію Львівської міськради на своїх ресурсах. Початок о 12.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!