Політична реклама

Сьогодні на Сихові та у Франківському районі Львова не буде води

1161 0
У зв’язку з плановими роботами по під’єднанню новозбудованого водопроводу на перехресті вулиць Стрийська – Наукова сьогодні, 23 жовтня, з 9:00 до 20:00 год. буде припинено подачу води у Франківський район, мікрорайон «Новий Львів» та частину Сихівського району, обмежену вулицями Червоної Калини – Хоткевича – Чукаріна – Гашека.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Під час будівництва нової дорожньої розв’язки на вулиці Стрийській ще у вересні ми проклали під дорогою 100 м поліетиленового водогону діаметром 500 мм. Трубопровід прокладали безтраншейним методом не припиняючи руху транспорту.  Зараз ми готові виконати під’єднання нового водогону. Це будуть досить масштабні роботи, задля яких доведеться зупинити насосну станцію «Сокільники» та припинити подачу води у частину міста», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!