Сьогодні на Tvoemisto.tv – онлайн-трансляція дискусії про громадський транспорт

1818 0
Сьогодні, 01 лютого, Tvoemisto.tv запрошує долучатись до розмови «Громадський транспорт у Львові: які зміни чекають на мешканців міста?». Дискусія у форматі «офлайн + онлайн» буде третьою із серії зустрічей дискусійної міської платформи «Твоє місто Львів».
Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Нещодавно у коментарі Tvoemisto.tv начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець зазначив, що Львову потрібно приблизно 600 автобусів.

«Наразі їздитимуть і маршрутки, але ми розуміємо, що буде розвиватися мережа електротранспорту, зокрема тролейбусів та трамваїв. І це змінить транспортну ситуацію, але зараз про це говорити зарано. Головна ідея: весь транспорт має бути у комунальній власності, щоб жоден перевізник ніколи нікого не поставив на коліна і не сказав: «Я буду їздити за п’ять гривень, а за чотири не хочу», - наголосив Юрій Голець.

Саме про такі перспективні плани, які б значно спростили життя львів’ян, і йтиметься під час дискусійної зустрічі. Учасники а також глядачі почують важливу інформацію про майбутнє громадського транспорту у Львові, впровадження електронного квитка та матимуть змогу висловити свої ідеї та пропозиції щодо реформування транспортної системи міста.

Учасники дискусії: представники управління транспорту та зв’язку ЛМР, ЛКП «Львівелектротранс», комунальні та приватні перевізники, громадські активісти та  спільнота міста.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 1 лютого о 12:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line

Бажаючі взяти участь у дискусії в якості її безпосереднього учасника повинні зареєструватись тут: http://goo.gl/forms/NmzGkOWtcV не пізніше 15.00 год 31 січня 2016 р.

Довідка

Проект реалізовується Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracy).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!