Сьогодні на Tvoemisto.tv – онлайн-трансляція лекції про ІТ-підприємництво

1755 0
Сьогодні, 25 грудня, у Львові проведуть майстер-клас на тему «ІТ-підприємець. Шлях джедая». Спікером заходу буде Євген Сисоєв, співзасновник та керуючий партнер венчурного фонду AVentures Capital. Tvoemisto.tv транслюватиме майстер-клас онлайн. Початок трансляції о 16:00 годині.
фото:ap-center.com, journalism.ucu.edu.ua, lvbs.com.ua

фото:ap-center.com, journalism.ucu.edu.ua, lvbs.com.ua

25 грудня Львівська бізнес-школа УКУ та Креативний квартал запрошують на майстер-клас Євгена Сисоєва, співзасновника і керуючого партнера венчурного фонду AVentures Capital. Тема зустріч «ІТ-підприємець. Шлях джедая». Модератор зустрічі – Ілля Кенігштейн, засновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій.

Тези зустрічі: 
- Як сьогодні виглядає ІТ-всесвіт?

- Шлях ІТ-підприємця, який починає
- Оцінка (аудит) проекту: що таке due diligence для стартапу і навіщо його проводити?
- Інновації у ІТ-компаніях: чи можна реалізувати свої підприємницькі навички, не звільняючись із роботи?

Зареєструватись на зустріч можна за посиланням.

Благодійний внесок за участь у майстер-класі  200 грн. Усі кошти передадуть Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України.

Час проведення: 25 грудня о 16:00

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!