На Tvoemisto.tv транслюватимуть розмову про ідеальну школу. Як подивитися?

2714 0
Сьогодні, 9 березня, під час дискусійної зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з центром інноваційної освіти «Про.Світ» обговорять, чи може Львів стати пілотним містом для впровадження і тестування освітніх інновацій та якими є основні завдання сучасної школи? За розмовою можна буде спостерігати онлайн на Tvoemisto.tv.
фото: pmg.ua

фото: pmg.ua

Ні для кого не секрет, що тема школи та виховання дітей в освітньому середовищі є проблемною для батьків. Уже цього навчального року децентралізація освіти разом з іншими процесами та реформами переведуть школу у місцеве самоврядування. Тобто вирішуватимуть на місцях, що робити з дошкільною, початковою та середньою освітою. Проте, наскільки школи вільні приймати рішення  у рамках реформи децентралізації? Хто за що відповідальний у процесі: вчителі, учні, батьки, місцева влада, міністерство, бізнес?

Про це ви можете послухати вже в наступну середу, 9 березня о 13:00, під час дискусійної зустрічі, участь в якій візьмуть представники управління освіти ЛМР, представник Міністерства освіти і науки України, вчителі, керівники інноваційних освітніх установ, фахівці із запровадження альтернативної освіти, громадські активісти, журналісти та  спільнота міста.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  9 березня  на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Довідка

Дискусійна зустріч про освітні інновації та взірцеву школу у Львові проводиться  Tvoemisto.tv спільно з центром інноваційної освіти «Про.Світ». Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» реалізовується за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!