Сьогодні нагороджуватимуть найкращих львів’ян року

1952 0
Сьогодні, 1 травня, відбудуться урочисті збори до Дня міста Львова, на яких вручать нагороди найкращим львів’янам року.

О 14.00 годині у Львівській міській раді пройдуть урочисті збори, під час яких з нагоди Дня міста буде вручено міські нагороди львів’янам, які своєю працею та активною громадянською позицією довели свою відданість Україні. Зокрема, будуть вручені щорічні почесні відзнаки міста Львова у номінаціях «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року» та «Почесний громадянин міста Львова».

Читайте також: Стало відомо, хто отримав звання «Львів’янин року»

«Почесним громадянином Львова» став Святослав Вакарчук, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи». Звання «Львів’янка року» здобула Марія Музичук – шахістка зі Стрия, яка нещодавно стала чемпіонкою світу серед жінок. На престижне звання «Шляхетна львівська родина» претендувало декілька сімей. У цій номінації перемогла родина Ільницьких.

Усі переможці будуть нагороджені дипломами, нагрудними знаками та посвідченнями.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!