Парки Львова оброблятимуть від кліщів. Перелік

4709 0
Акарацидною обробкою парків займається обласне комунальне підприємство «Профілактична дезінфекція».
ілюстративне фото: uk.hoboetc.com

ілюстративне фото: uk.hoboetc.com

2 та 3 травня у Львові оброблятимуть від кліщів низку парків, унаслідок чого львів’ян закликають утриматися від прогулянок парками. Про це інформує відділ екології та природних ресурсів департаменту містобудування ЛМР.

Читайте також: Як у Львові визначають парки для обробки від кліщів

2 травня, акарацидну обробку проіедуть у лісопарку «Погулянка», в парках «Личаківський», «Залізна Вода»,«Горіховий Гай», «Піскові озера». 3 травня, оброблятимуть «Скнилівський парк».

У повідомленні додають, що графік може змінюватись, залежно від погодних умов. Львів’ян закликають не відвідувати перелічені парки впродовж 72 годин.

Читайте також: Як вберегтися від кліщів та чим вони небезпечні. Роз'яснення МОЗ

Нагадаємо, протягом квітня у Львові планують провести акарацидну обробку 14-ти парків для боротьби із кліщами. Зокрема у квітні обробили вісім парків, серед яких «Високий Замок», «700 річчя Львова», «Замарстинівський», «Залізна Вода», Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Снопківський», «Майорівка» та «Стрийський».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!