Сьогодні оберуть два міста, що змагатимуться за проведення Євробачення

3146 0
Як повідомив міністр культури України Євген Нищук, сьогодні, 22 липня, організаційний комітет вирішить, які два міста будуть представлені інспекції Європейської мовної спілки.
фото: www.nrcu.gov.ua

фото: www.nrcu.gov.ua

«Перший етап – це презентація міст. Після чого членам комітету буде дана можливість задати уточнюючі запитання. Після презентації всіх шести міст ми перейдемо вже до обговорення у закритому режимі фінансових і безпекових питань і для того, щоб змогти задати мерам міст уточнюючі запитання.. І після того ми на брифінгу оголосимо ті два міста, які будуть представлені до інспекції представниками Європейської мовної спілки» – повідомив Нищук, пише УНН.

Вже в понеділок ці два міста будуть представлені Європейській мовній спілці.

Фіналіста планують оголосити 1 серпня.

Додамо, напередодні учасники відбору міста-господаря Євробачення-2017 публічно презентували свої заявки у прямому ефірі «Битви міст» на UΛ:Перший. До змагання долучилися  Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Херсон і Харків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!