Політична реклама

Сьогодні обіцяють відновити рух біля Привокзального ринку у Львові

931 0
Сьогодні о 20.00 для двостороннього руху транспорту відкриють вулицю Городоцьку біля Привокзального ринку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігоря Фалюту.

За його словами, наступного тижня відкриють іншу частину Городоцької та відновлять рух трамваїв №1, №9 та рух тролейбуса №12.

«Сьогодні ввечері вулиця Городоцька буде відкрита для руху транспорту. Решта ділянки ще буде закрита для руху транспорту. Роботи вже виконані, але влаштована бруківка мусить ще вистояти, тож транспорт поїде тут вже наступного тижня. Також наступного тижня буде відновлено рух трамваїв №1 і №9 та рух тролейбуса №12», - розповів Фалюта.
Він додав, що зараз робітники працюють над благоустроєм вулиці, зокрема, на ній облаштують 4 нові газони.

Нагадаємо, частину вул. Городоцької та вул. Чернівецьку-Залізничну закрили на ремонт з 14 березня. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!