Сьогодні останній день, коли львів’яни можуть зареєструватися для закриття ФОП ще цьогоріч

2024 0
Як повідомили у Центрі надання адміністративних послуг Львова, нововведення щодо роботи фізичних осіб-підприємців призвело до того, що люди шикуються у черги до ЦНАПів, щоб встигнути закрити ФОП до 1 січня.
фото:  apostrophe.com.ua

фото: apostrophe.com.ua

В останній день подачі документів на закриття ФОП у цьому році – 30 грудня – ЦНАПи працюватимуть з 9:00 до 17:00.

Додамо, 28 грудня у територіальні підрозділи ЦНАП м. Львова звернулися понад 2000 відвідувачів, а загалом з понеділка у ЦНАП м. Львова звернулися понад 4000 відвідувачів. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

Нагадаємо, 6 грудня парламент ухвалив, а 27 грудня Президент підписав зміни до законодавства щодо роботи фізичних осіб-підприємців. Відповідно до нових норм, вже з 1 січня окремі категорії ФОП, зокрема другої та третьої груп, будуть змушені платити єдиний соціальний внесок 704 гривні на місяць, навіть якщо тимчасово не мають жодного прибутку. При цьому перша група  має можливість сплачувати половину мінімального страхового внеску у розмірі 352 гривні на місяць.

Читайте також: Підприємців штрафуватимуть на 320 тис. грн за зарплати в конвертах

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!