Сьогодні освітян на Львівщині почнуть вакцинувати китайською вакциною

1162 0
Кількість доз становить 11 240.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Сьогодні на Львівщині розпочали проводити щеплення вакциною CoronaVac китайського фармацевтичного виробника Sinovac BioNTech. Щеплення проводитимуть працівникам освіти, які залучені до проведення ЗНО, а також маломобільним групам населення та їхнім опікунам. Про це повідомили у ЛОДА.

Читайте також: Шлях вакцини. Як у Львові зберігають і перевозять «щит» від коронавірусу. Репортаж

«У Львівській області вже пройшли навчання 4 бригади (Моршинська МЛ, Золочівська РЛ, Яворівська РЛ та 6 МКП), які розпочинають вакцинувати мешканців цим препаратом. Подальшу участь у вакцинації братимуть всі мобільні бригади, які були навчені для роботи з «AstraZeneca» (Covishield)», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Термін придатності вакцини CoronaVac становить 24 місяці. Перевозити та зберігати вакцину можна при температурі 2-8°C. Вакцина випускається в однодозових флаконах.

Читайте також: Зеленський підписав указ, щоб до кінця року вакцинувати від коронавірусу більшість дорослих

Станом на сьогодні у Львівській області вакцинували 29 073 людей, а за добу – 2340 осіб.

Нагадаємо, до України з Китаю перша партія прибула 25 березня. На Львівщину її доставили 13 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!