Сьогодні перекриють рух на ділянці вулиці Богданівської

1543 0
Сьогодні, 3-го січня, розпочнуть капітальний ремонт та реконструкцію аварійного колектора на частині вулиці. Рух транспорту обмежать до завершення робіт, запланованого на початок березня.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Автомобілям буде заборонений проїзд на ділянці від «перехрестя вул. Старознесенська - Тарасівська вгору по вул. Богданівській до церкви Різдва Пресвятої Богородиці».

«На вулиці Богданівській ремонт старого колектора проводитиме компанія «Вест-інвест» за замовленням ЛМКП «Львівводоканал». Крім того, у 2017-му році продовжать роботи з влаштування проїжджої частини, велодоріжки, тротуару», - повідомляє відділ капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР. Завершити реконструкцію вулиці планують до 1-го березня.

Читайте також: Рух для пішоходів по мосту на Городоцькій - обмежений

Нагадаємо, 29-го грудня, у Львові завершився ремонт вулиці Богданівської  від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський. У вересні 2016-го року тут розпочали заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо.

Додамо, що наступного дня, 30-го грудня, на ще не відремонтованій ділянці вулиці Богданівської провалився асфальт, під який потрапила вантажівка. Аварію пояснили необхідністю термінової реконструкції колектора, через який і відбувся провал та витік каналізаційних вод на дорогу.  

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!