Сьогодні пішов у вічність Максим Швед

20237 0
Сьогодні, 10 червня, не стало 11-річного львів’янина, якому боротися із недугою допомагала уся Україна. Про це повідомляють у Facebook львівські волонтери, які тісно спілкуються із мамою хлопчика.
фото: dovidka.org,facebook.com

фото: dovidka.org,facebook.com

Нагадаємо, Швед Максим 2005-го року народження хворів набутою апластичною анемією важкого ступеня близько двох років. Урятувати хлопчика могла лише трансплантація кісткового мозку від неродинного донора. Зібрати самотужки потрібну для операції суму батьки та близькі не можуть, тому звернулися до усіх небайдужих із проханням допомогти.

3 червня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, відбувся концерт «Життя – дар Божий», що мав на меті збір коштів для Максимка Шведа. Львів’ян запрошують підтримати хлопчика у його боротьбі із недугою.

Попри те, що вдалося зібрати достатню суму грошей, хлопчика не вдалося урятувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!