Сьогодні прем'єр буде у Львові. Обговорять послаблення карантину

1770 0
Із прем'єром планують обговорити епідситуацію у Львові, локдаун та компенсації для підприємців від уряду.
Фото: Денис Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль

Сьогодні, 16 квітня, до Львова із робочим візитом приїде прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині за рік пандемії стало ще більше безробітних

Заплановано, що він відвідає відвідає Центр легеневого здоров'я та Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення.

Також Денис Шмигаль візьме участь в урочистій церемонії ротації військовослужбовців, яка відбудеться у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки національної Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Орієнтовно о 15:10 відбудеться спільний брифінг Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та Тимчасової повіреної у справах США Крістіни Квін.

Із прем'єром планують обговорити епідситуацію у Львові, локдаун та компенсації для підприємців від уряду.

Сьогодні у Львові після консультації з медиками міська комісія з ТЕБ і НС прийме рішення про можливе послаблення карантинних заходів, якщо це дозволять показники із захворюваності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!