Сьогодні сесія міськради Львова має розглянути пів тисячі питань. Де подивитись

1618 0
Попереднє засідання сесії ЛМР перенесли через Covid-19 у кількох депутатів і чиновників.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові сьогодні, 4 вересня, відбудеться засідання сесії Львівської міськради. Депутати мають розглянути 497 питань порядку денного і традиційно виступити зі своїми запитами.

Серед іншого, депутати розглянуть багато земельних питань, мають затвердити низку детальних планів територій, а також питання закупівлі у лізинг обладнання для медиків і для крематорію. Окрім того, обранці львів'ян нарешті мають відреагувати на низку петицій, що набрали достатню для цього кількість підписів, адже петиції депутати не розглядали ще з весни.

Засідання відбудеться у приміщенні Шевченківської районної адміністрації, оскільки у великій сесійній залі ЛМР роблять ремонт. Доступ на засідання матимуть лише депутати і посадовці, які виступатимуть з питаннями порядку денного. Додамо, що попереднє засідання сесії перенесли через те, що на коронавірус захворіли деякі депутати і чиновники міськради.

Для тих, хто хоче стежити за роботою сесії Львівської міськради, Tvoemisto.tv вестиме пряму трансляцію. Подивитись її можна буде на нашій фейсбук-сторінці, на сайті Tvoemisto.tv та на нашому Youtube-каналі. Початок – орієнтовно о 10:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!