Сьогодні шахову партію у Львові відкриє тренер «Шахтаря»

1581 0
Відомі львів`яни підтримують українку Марію Музичук на Чемпіонаті світу з шахів серед жінок, що відбувається у Львові з 1 до 18 березня. Відтак, у всіх партіях право першого ходу отримують почесні гості. 9 березня таке право матиме Мірча Луческу, головний тренер донецького «Шахтаря».
фото: jp.uefa.com

фото: jp.uefa.com

Нагадаємо, раніше право виконати почесний перший хід у партії отримали Андрій Садовий, 6-річна Калина Фурманова, Ярослав Грибальський, Валерій Сушкевич, Ігор Юхновський, 11-класник Андрій Рабець, Іван Вакарчук та Святослав Вакарчук, футболісти ФК «Карпати» Ігор Худоб`як та Володимир Костевич, керівник «Галицької здоби» Назар Палідович. 

Відповідно до графіку, 9 березня о 15:00 перший хід білими шахами належить українці Марії Музичук. Передбачається, що Чемпіонат складатиметься з 10 партій.

Нагадаємо, п'ята шахова партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів серед жінок у Львові завершилась нічиєю. Загальний рахунок нині становить 3:2 на користь Хоу Іфань.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!