Сьогодні – останній день реєстації для участі в аукціоні з продажу приміщень у Львові

1667 0
Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує, що 24 травня завершується прийом подачі заявок на участь в аукціоні з продажу п’яти об’єктів малої приватизації комунальної власності Львова.
фото: photofact.in.ua

фото: photofact.in.ua

 На аукціон виставлено п’ять будівель за такими адресами

вул. Руська, 6,

вул. С. Бандери, 2,

вул. Т. Шевченка, 150,

вул. Дублянська, 9,

вул. В. Антоновича, 115в.

Аукціон відбудеться 27 травня об 11:00 год. за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, 2-й поверх, велика сесійна зала. Реєстрація учасників аукціону проводитиметься з 09:30 год. до 10:30 год. за місцем проведення аукціону.

Особи, які подали заяви та документи на участь в аукціоні, зобов’язані до 26 травня до 16.00. включно укласти договір про участь в аукціоні з ПП «Фірма СОМГІЗ» (м. Львів, вул. А.Сахарова,46а; тел.(032)244-30-91; 244-30-92).Присутність претендентів на участь в аукціоні на реєстрації обов’язкова. Претенденти на участь в аукціоні повинні мати при собі документ, що посвідчує особу, представники – довіреність, посвідчену нотаріально та оформлено з згідно з чинним законодавством, яка підтверджує повноваження претендентів (їх представників).Ознайомитися з об’єктами можна за місцем їх розташування у робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача за вказаними телефонами та в управлінні комунальної власності Львівської міської ради за телефоном: (032)235-50-26 з 1000 до 1700.

Детально із всіма приміщеннями, виставленими на аукціон,  можна ознайомитись за посиланнями:

http://mayno.lviv.ua/novyny/vidbudetsya-aukcion-vul-tshevchenka-150-vul-dublyanska-9

http://mayno.lviv.ua/novyny/vidbudetsya-aukcion-vul-vantonovycha-115-v

http://mayno.lviv.ua/novyny/vidbudetsya-aukcion-vul-ruska-6

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!