Сьогодні школярі у Львові не вчаться, у садочках – чергові групи

1019 0
Це пов’язано із безпекою через імовірні ракетні обстріли росіян.

Сьогодні, 11 жовтня,  львівські школярі залишаються вдома, звичного навчання у школах не буде, а дитячі садочки працюватимуть у режимі чергових груп .Таке рішення вчора, 10 жовтня, прийняли у Львівській міській раді. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко.

Водночас всі вчителі перебуватимуть на своїх робочих місцях.  

Читайте також: Без хліба, світла і зв'язку. Як Львів пережив ракетні удари

«Зважаючи на перебої із електропостачанням, завтра (у вівторок – ред.) навчальний процес у звичний спосіб не відбуватиметься. Важливо, щоб батьки розуміли, що завтра їхні діти залишаються вдома. Натомість вчителі будуть на робочих місцях і, якщо буде змога, вийдуть на зв'язок із учнями. Всі позашкільні заклади, гуртки, секції не працюватимуть. Дитячі садочки працюватимуть у режимі чергових груп. Якщо електропостачання станом на ранок ще не буде, то просимо батьків спакувати дітям із собою перекус», – сказав Андрій Москаленко.

Зазначимо, що, імовірно, до 14 жовтня всі школи переведуть на дистанційне навчання. Таку рекомендацію надали освітянам у Міністерстві освіти та науки України. 

Нагадаємо, вранці 10 жовтня ворог завдав масового ракетного удару по території України. На Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. Загалом 15 ракет атакували Львівську область.   Близько опівночі у Львові майже повністю відновили електропостачання, також світло повернули у 90% населених пунктів, які без нього залишились через обстріли по електропідстанціях. 

Юлія Осим

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!