Сьогодні стане відомо, хто вступив на бюджет. Вступникам нагадують про оригінали необхідних документів

1646 0
Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні будуть до 18:00 31 серпня подати оригінали документів до вишу:
ілюстративне фото: Unsplash

ілюстративне фото: Unsplash

Сьогодні, 27 серпня, вступники дізнаються, хто отримав місце державного або регіонального замовлення для здобуття ступеня бакалавра. Про це повідомляє пресслужба Міносвіти.

В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні будуть до 18:00 31 серпня подати оригінали документів до вишу:

  • копію документа, що посвідчує особу;
  • оригінал документа про освіту та додаток до нього;
  • копію військово-облікового документа (крім випадків, передбачених законодавством);
  • сертифікати ЗНО;
  • 4 кольорові фото 3Х4;
  • заяву на вступ (для тих вступників, які подавали заяви через електронний кабінет);
  • інші документи, що передбачені Правилами прийому конкретного закладу.

 

Читайте також: Викладачі-інноватори. Історії двох професорів, які по-новому вчать студентів

Через ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції цього року вступники можуть подати документи до ЗВО через електронну пошту, підписавши відповідні сканкопії кваліфікованим електронним підписом (КЕП/ЕЦП), або надіслати звичайною поштою (з обов’язковим описом вкладень).

Вступникам, які подавали електронну заяву та отримали рекомендацію до зарахування, необхідно сформувати з електронного кабінету та підписати КЕП (відповідну інструкцію опубліковано на сторінці Мінцифри) або роздрукувати/написати власноруч та підписати відповідну заяву на вступ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!