#ВболівайЗаМузичук: у Львові стартує шаховий фотоконкурс

1628 0
Від сьогодні, 24 лютого, відділ промоції міста запускає розіграш квитків з хештегом #ВболівайЗаМузичук.
фото: tr.turkeytribune.com

фото: tr.turkeytribune.com

Для участі у розіграші необхідно зробити фотографію на шахову тематику – це може бути як селфі з шаховою фігурою, дошкою, так і фото на фоні шахістів тощо. Після цього потрібно поділитись цим фото у соціальних мережах (Facebook, Instagram, Twitter), додавши до нього хештег #ВболівайЗаМузичук. Переможців конкурсу визначать у переддень чемпіонату за допомогою сервісу Random.

Розігруються 2 квитки на відкриття чемпіонату, що відбудеться в Оперному театрі, а також 2 квитки на один з днів самого чемпіонату, що буде проводитись у Палаці Потоцьких.

Читайте також: Матч за звання чемпіонки світу з шахів транслюватимуть наживо

Нагадаємо, що Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою, львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань – відбудеться вперше за історію незалежності України у Львові, в період з 1-18 березня.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!