Сьогодні стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2021

1420 0
Вартість участі у пробному ЗНО на Львівщині становитиме 240 гривень.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

Сьогодні, 5 січня, стартувала реєстрація для участі у пробному ЗНО-2021. Вона триватиме до 19 січня 2021 року. Зареєструватися можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти, повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Читайте також: Де найкраще вчать англійську та математику. Рейтинг шкіл Львова та ОТГ

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник чи учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник чи учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Читайте також: Хто та як складатиме обов’язкове ЗНО з математики у 2021 році. Роз’яснення

Як повідомляє портал Освіта.ua, вартість участі залежить від місця проходження тестування. Зокрема, на Львівщині ціна становитиме 240 грн.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, оприлюднять на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 триватиме з 1 лютого до 5 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!