Політична реклама

Сьогодні субспоживачам ТзОВ "Лаура" у Львові відновлять електропостачання

2012 0
Cьогодні, 24 лютого 2012 року, буде відновлено електропостачання субспоживачів, які отримують електроенергію через електромережі підприємства „Лаура”. Електропостачання 16 субспоживачів буде відновлено, а основний споживач — підприємство „Лаура” — залишиться без електропостачання у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Нагадаємо, 23 лютого, близько 15.00 у Львові, на вул. Садова, 2а, через борг ТзОВ "Лаура" припинили електропостачання шістнадцятьом іншим. 
Як медіа-порталу «Твоє місто» повідомили у ПАТ «Львівобленерго», відімкнення здійснили через заборгованість у 19 тис. грн ТзОВ «Лаура». А оскільки від електромереж цього підприємства отримували електроенергію 16 інших установ, - вони також залишились без світла.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!